Impressum

Impressum

Leverancier

MVG-Metallverarbeitungsgesellschaft mbH
An der Wasserwiese 1,52249 Eschweiler
Duitsland

Telefon: +49 (0) 2403 / 7902 - 60

E-Mail: kundenservice-nl-nl@mvg-ahk.eu

Rechtsvorm: GmbH
Zetel van de vennootschap: Eschweiler
Amtsgericht Aachen HRB 11609
Directie: Christoph Pütz, Michael Pütz
BTW-identificatienummer: DE121733326
Voorlopig registratienummer van de Stichting Centraal Bureau Verpakkingsregister: DE5641536207856-V
Steuer-Nr.: 202/5751/0183

Online Dispute Resolution
De Europese Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting (OS) ontwikkeld, dat u onder http://ec.europa.eu/consumers/odr/ (Online geschillenbeslechting) kunt vinden.
Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken

Auteursrecht

Copyright 1998-2021 MVG-Metallverarbeitungsgesellschaft mbH (MVG). Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, afbeeldingen, grafieken, geluids-, video- en animatiebestanden, alsook de arrangementen ervan, zijn onderworpen aan het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van het intellectueel eigendom. Zij mogen niet voor commerciële doeleinden of voor verspreiding worden gekopieerd, noch mogen zij worden gewijzigd en op andere websites worden geplaatst. Sommige internetpagina's van MVG bevatten ook afbeeldingen die onderworpen zijn aan het auteursrecht van degenen die deze hebben aangeleverd.

Handelsmerken

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken die op de internetpagina's van MVG worden vermeld, wettelijk beschermde handelsmerken van MVG.

Garantie

De informatie wordt door MVG verstrekt zonder enigerlei garantie of toezegging, hetzij expliciet of impliciet. Eveneens uitgesloten zijn alle impliciete garanties inzake verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, of niet-inbreuk op wetten en octrooien. Ook al gaan wij ervan uit dat de door ons verstrekte informatie juist is, kan deze toch fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Fouten, prijswijzigingen, drukfouten, leveringsmogelijkheden, technische wijzigingen evenals afwijkingen van de goederen ten opzichte van de afbeeldingen voorbehouden.

Links naar websites van derden

De website van MVG kan links naar websites van andere leveranciers bevatten. Ondanks de zorgvuldige controle van de inhoud, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend de desbetreffende beheerders verantwoordelijk.

Licentierechten

MVG wil u graag een vernieuwend en informatief internetprogramma aanbieden. Het intellectueel eigendom op deze webpagina's, met inbegrip van octrooien, handelsmerken en auteursrechten, is beschermd. Om deze reden verlenen deze webpagina's geen licentierechten op het intellectuele eigendom van MVG of derden.

Concept, webontwerp en realisatie

AIXhibit AG – E-Commerce / Onlinemarketing Webdesign Aachen www.aixhibit.de

 

Wat is er nieuw

Facebook

mvg-facebook